Altres

Serveis Complementaris


CONSULTORIA

Encara que no vulgui moure la documentació de les seves instal·lacions, podem ajudar-li a fer un arxiu més eficient.

Els nostres tècnics poden fer un estudi de la seva documentació i ajudar-li amb una gestió documental que sigui eficient i d’èxit per a la seva empresa.

TRASLLAT D'ARXIUS

Contem amb les eines, flota de vehicles i tècnics suficients pel trasllat de la seva documentació per necessitats de mudança, transferència entre diferents departaments o trasllat a l’arxiu històric, etc.ORGANITZACIÓ D’ARXIUS

Per arxius i patrimoni documental no inventariat o sense registre de base de dades, proporcionem un servei d’organització i relació al detall de la seva documentació. Oferim servei d’expurgo, eliminació de duplicats, etiquetatge de la documentació, encapsat... Si el client ho desitja, aquest servei es pot fer a casa seva, sense que la documentació surti de les seves instal·lacions.

NETEJA DE FONS DOCUMENTAL

La neteja de documents, equips d’ arxiu i espais físics ha de realitzar-se de forma rutinària, sistemàtica i permanent. La neteja i sanejament bàsic de la documentació constituïen dos de les principals estratègies dins de les accions que s’han d’implementar al camp de la conservació i de la conservació preventiva de tot els fons documentals.

Comptem amb el material i personal necessari per a que la documentació pugui conservar-se correctament, tant si és una neteja periòdica, puntual o com si és pel pas a un arxiu històric definitiu.

CLIPPING DE PREMSA

El clipping o resum de premsa suposa un seguiment de les notícies d’una empresa i d’assumptes relacionats amb una activitat o sector. Treballem per agències de comunicació, empreses privades i organismes públics.