Centres Especials de Treball

Parcs i Jardins

Parcs i Jardins ofereix el serveis de jardineria i medi ambient per a particulars, empreses i Administració pública. Comptem amb una trajectòria de més de 30 anys i un equip de 80 jardiners altament qualificats, que es fan càrrec de diferents serveis.

Realitzem treballs de construcció de noves zones enjardinades, reconstruïm zones abandonades, reforestació, manteniment de parcs, jardins i zones forestals.

Disposem de la maquinària necessària per executar tot tipus de treballs així com del servei de transport necessari: furgonetes i camions de qualsevol capacitat, servei de ploma, servei de plataformes elevadores, entre altres.

Comptem amb la garantia de qualitat que ens atorguen els certificats ISO 9001:2008.

Servilògic

Amb aquest nou servei es pretén agrupar serveis que ja s’estan donant i ampliar-los amb noves possibilitats que ens permeten les nostres instal·lacions i capacitat. Així tenim que als serveis de manipulats que s’estaven prestant s’inclouen els serveis de:

Outsourcing Producció: ensamblat Packaging i Paletitzat Producció: Transformats Logística Inversa Gestió Centres de Logística Gestió subministres

AsprosArt

Taller artesanal que té com a objectiu treballar i potenciar la creativitat de les persones amb discapacitat, a partir de materials reutilitzats.

Aconseguint diversos propòsits i objectius: estimular l’esperit creatiu, aportar una extensa varietat de productes artesanals exquisits i exclusius al mercat i recolzar la sostenibilitat mitjançant l’elaboració dels regals amb materials reciclats.

Una particularitat important dels productes artesanals d’asprosArt és que el regal es pot personalitzar, adaptar i diferenciar segons les necessitats, preferències i gustos de cada client. Es treballa perquè el resultat final tingui originalitat i alhora sigui el reclam que cadascú cerca.