Notícies

Exposició de documents del fons del Diari La Mañana

El proper dia 9 aprofitant que és el Dia Internacional dels Arxius, obre a l’Arxiu Històric de Lleida l’exposició de documents del fons del Diari La Mañana.

Durant el mes de desembre de 2014, Tecnosolucions va participar amb una primera fas de conservació d’aquest fons, que va englobar als diaris, els positius i negatius.

Per tal de portar-ho tot correctament des de les dependències de La Mañana cap a l’AHLL, Tecnosolucions va ser l’encarregat de fer una primera neteja del fons i del trasllat final.

L’exposició romandrà des del 9 de juny i fins el 31 de juliol.”

Comparteix aquest article

Tecnosolucions creix

Aspros ampliarà properament el servei Tecnosolucions, de guàrdia i custodia de documents, creat l’any 2010 i que no ha parat de créixer des d’aleshores, fins i tot més del que s’havia previst inicialment. La gran demanda del servei ha provocat l’ampliació i traslladat a una nova ubicació. Actualment el centre està a Sudanell i ocupa 12 persones amb discapacitat i s’hi emmagatzemen 7 quilòmetres linials de paper. La nova ubicació serà a Torrefarrera i serà cinc vegades més gran. És a dir, passa de tenir 350 m2 a tenir-ne 1.000 m2 i estan a punt d’iniciar-se les obres d’ampliació.

Comparteix aquest article